Nyheter

Viktig information - OVK-besiktning 5/10

Viktig information om kommande OVK-besiktning 5/10

Hej,

Vi har lämnat information kring detta i era brevlådor, men här kommer en vänlig påminnelse om vår kommande OVK-besiktning nu på torsdag i nästa vecka. Om vi inte får tillgång till samtliga lägenheter kommer vi inte kunna genomföra detta med godkänt resultat, vilket vi är enligt lag skyldiga att göra.

Besiktningen är planerad att genomföras för samtliga lägenheter och lokaler i vår förening. Denna besiktning är avgörande för att säkerställa att vårt ventilationssystem fungerar optimalt och uppfyller gällande krav och normer. Besiktningen kommer att utföras av en kvalificerad och certifierad besiktningsman från Vasa-Bygg.

Datum: Torsdag den 5 oktober

Tid: Kl. 09:00 - 12:00

För er som inte kan vara hemma under besiktningstiden, ber vi er vänligen att lämna märkta nycklar i ett kuvert till vår samordnare Johanna från styrelsen.

Samordnare: Johanna Falk, 076 017 86 76

Besiktningsman: Ilmo Kekkinen, 070 786 58 04

Vi ber er att respektera detta viktiga tillfälle och samarbeta för att säkerställa att vår förening uppfyller de nödvändiga kraven för ventilationssystemet. Er medverkan är avgörande för att vi ska kunna fortsätta att trivas och bo i en sund och trygg bostadsmiljö.

Tack på förhand för er samarbetsvillighet och förståelse.

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen